MD Performance Horses
 

Wie zijn wij

MD Performance Horses, is begonnen zoals de meeste Western ruiters zijn begonnen, met 6 jaar oud zat ik al in het zadel, op de manege de Hoeve in Elst (gld) daar ben ik begonnen met het rijden van een manege pony, toen ik 9 jaar oud werd kreeg ik mijn 1ste eigen pony van mijn ouders! Een Welsh palomino merrietje van 4 maanden oud. Al gauw een jaar later kwam er nog een pony voor mijn zusje een 3 jarige niet ingereden hackney/haflinger, deze pony heb ik zelf ingereden en met deze pony ben ik bij de Elster Pony Club gaan rijden. Met dezelfde pony heb ik veel wedstrijden gereden. Toen mijn pony 3 werd gingen wij haar ook inrijden en is daarna ook mee gegaan naar de Elster Pony Club, hier heb ik tot mijn 15de gereden met de 2 pony's. 

Op een dag had mijn tante een idee, ze wou gaan Western rijden. Mijn ouders vonden dat helemaal te gek en zijn naar The Kiowa ranch in Duiven gegaan al snel gingen mijn zusje en ik mee en leste we daar met zijn vieren. Doordat wij zo geraakt werden door de Westernsport zijn wij opzoek gegaan naar een leuke quarter. Al snel kwamen wij bij iemand die meerdere quarters had staan en daar hebben wij toen onze Liberty King Tee gekocht. Met dit paard hebben wij nog ongeveer een jaar gelest bij de Kiowa Ranch. Kort nadat wij verder op onderzoek uit gingen over de westernsport kwamen wij terecht bij Bo Peters die toen der tijd bij ons in het dorp gevestigd zat. Daar zijn wij lessen gaan volgen met onze quarter. En al snel kwam er nog een quarter bij en hebben wij de pony´s verkocht. 

Via Bo kwamen wij in aanmerking met het Nederlands jeugdteam en dat vonden wij wel erg leuk. In de tijd dat wij in het jeugdteam hebben gezeten hebben wij erg veel geleerd van de Westernsport! Zowel van alle takken van de westernsport, als van de wedstrijden en clinic´s die we gereden hebben. Tot 2008 hebben wij in het Nederlands jeugdteam gezeten. Tijdens het laatste jaar ben ik als ruiter mee geweest naar Canada om daar Nederland te mogen vertegenwoordigen. Tijdens deze show hebben ik clinic´s gevolgd en heb ik paarden van mensen uit Canada mogen showen.

Kort na dat ik naar Canada ben geweest, ben ik even gestopt met het showen van paarden, dit doordat er weinig tijd was voor wedstrijden en de paarden wel vrij hadden verdient.

In 2011 heb ik 3 paarden verkocht en ben ik verhuisd, omdat ik daar geen paarden kon houden ben ik een hengst gaan bijrijden in Angeren. Van dit paard heb ik wederom ontzettend veel geleerd. In 2012 ben ik begonnen met werken op The Caitewick westernstables te Barneveld, daar heb een onwijs leuke tijd gehad en ontzettend veel van geleerd, tijdens mijn loopbaan daar heb ik mijn eigen paard gekregen Cee No Diamonds By I Cee Diamonds. Met dit paard ben ik aan de slag gegaan, dit vond ik een leuke uitdaging omdat dit paard nog al wat problemen had. Tot op heden ben ik nog steeds ontzettend blij met dit geweldige paard! en rijden wij fanatiek mee in de sport!

Ik hoop dat ik u genoeg over mij heb kunnen vertellen!

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map