Equissage Pulse

Wat is de Equissage en wat kan die betekenen voor jouw paard?

Hieronder leg ik uit wat de Equissage doet en wat het kan betekenen voor je paard

Equissage Pulse levert krachtige Cyclodische vibratie (Horizontaal,verticaal en roterend) massage aan het gehele lichaam. Doormiddel van wetenschappenlijk onderzoek is bewezen dat deze bedraagt aan verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichts mobiliteit en kan bijdragen aan het genezings en herstel proces bij revalidatie van een grote meerderheid van blessures en condities. Medische onderzoeken hebben bewezen dat Equissage de paslengte van een paard met een gemiddelde van 21% kan verbeteren, en de hakpeeshoek met een gemiddelde van 9%.Tevens was er een verbetering van het uithoudingsvermogen, verbetering van snelheid en paslengte waardoor het paard in hoger tempo in snellere tijd een langere afstand kan afleggen.

 

WAT IS CVT

Equissage Pulse produceert een niet agressieve, diepe en zachte massage voor het gehele paarden lichaam doormiddel van gepatenteerde NHC Cyclo-Therapy® technology.

Massage is 1 van de oudste vormen van therapie. Doorgaans niet schadelijk niet invasief en zorgt voor ontspanning. Eenvoudig gezegd is NHC Cyclo-Therapy een drie dimensionale diep werkende massage. Het effect is echter anders dan andere verkrijgbare producten op het gebied van massage. Massage werkt doorgaans in horizontale of verticale richting welke kunnen werken als een soort hamerend effect en welke in sommige gevallen zelfs meer kwaad dan goeds kunnen opleveren.

NHC Cyclo-Therapy® technology functioneert meer als een gyroscope, de techniek creëert een zachte en ontspannende vibratie. NHC Cyclo-Therapy produceerd door Multi richting energie bewegings golven, massage die zowel horizontaal, verticaal als roterend werkt.

Het resultaat? Diepe, zachte, ontspannende behandeling zonder enige vorm van onprettige bijeffect. De unieke therapie is ontworpen om de bloed circulatie te stimuleren in het lichaam voor betere functionaliteit en algehele gezondheid van het paard en zijn gewrichten, pezen, ligamenten en spieren, maar ook voor ontspanning voor spieren, verbetering van lymfedrainage en allerlei ander symptomen en condities. Dit alles zonder benodigdheden van medicatie.

Voor meer informatie neem dan gerust een kijkje op https://www.niagaraequissagebenelux.com/nl/equissage-home

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info