Nieuws


Terug naar overzicht

24-06-2018

Nederlands kampioen!!!

Na een beetje een onzekere periode door een vervelende blessure bij Dime wisten wij niet of wij deel konden nemen aan de Dutch open van de SWRN in Wanroij.
de blessure is tot onze verbazing zo snel goed gekomen dat wij eerder mocht gaan trainen om toch deel te kunnen nemen aan het NK.
donderdag zijn wij met Dime naar Wanroij af gerezen om op tijd aanwezig te kunnen zijn voor de PWU, helaas ging dit een beetje stroef qua tijden en was het niet echt duidelijk wanneer wij mochten. na wat na vragen hier en daar mochten we gaan warm rijden en de showarena in., Dit was echt alleen maar om te oefenen!
daarna is Dime nog behandeld door Naomi Tinneveld met de Equissage en dit vond die echt heerlijk!!!!
Vrijdag ging de show voor ons van start eerst de L2 All Aged hierbij was Dime zo zenuwachtig dat hij steeds ging rennen naar x omdat hij weet dat er een wissel aan moet komen dus ik heb hem op 2 handen gepakt en beloond dat het allemaal goed is dat hij niet hoeft te vluchten.. Dus bij deze proef hadden we samen een 0 gereden. De 2de proef van deze dag was er meteen achteraan de L1 deze klasse had ik ingeschreven omdat ik dit wou proberen, nou dat is goed gelukt! Wij hebben dezse klasse gewonnen met 2x een 72. na deze drukke dag heeft Dime zijn welverdiende behandeling nog een keer gehad van Naomi. De zaterdag is de familie gekomen om ons aan te moedigen, wij begonnen met de L2 senioren en deze hebben we gewonnen met een 70,5 en een 71. Daarna heb ik de L1 senioren nog gereden en bij deze waren we 2de.
deze ochtend hebben wij toch besloten om de WEM te starten s'middags. Dit was een goede beslissing! want deze hebben wij gewonnen met een 69.5!!!

Al met al een zeer gestaagd weekend in Wanroij! en 3x Nederlands kampioen L2 senioren en 1x L1 All Aged Nederlands kampioen!Terug naar overzicht 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info